Луческу не поліз в кишеню за словом: тренер відреагував на слова легенди Шахтаря, який мало не «вбив» його

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
17001
12 голосів
Луческу не поліз в кишеню за словом: тренер відреагував на слова легенди Шахтаря, який мало не «вбив» його
Мірча Луческу, фото: ФК Динамо Київ
Ексголовний тренер Шахтаря (2004-2016) Мірча Луческу прокоментував заяву свого колишнього підопічного Развана Раца, який розповів про конфлікт з фахівцем після матчу Ліги чемпіонів з Барселоною.

На днях колишній захисник Шахтаря Разван Рац розповів про злість, яку він відчув по відношенню до головного тренера Мірчі Луческу на флеш-інтерв'ю після поразки в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів 2010/2011 проти Барселони (1:5). Румун сказав, що був близький, аби застосувати фізичні дії проти Містера.

78-річний Луческу відреагував на слова свого співвітчизника і експідопічного, заявивши, що він забув про всі конфлікти з футболістами.

«Було природно злитися в той момент, тому що він зробив кілька помилок. Цей епізод швидко пройшов, тому що це залишається між гравцем і тренером. Судячи з того, що він сказав, я думаю, він хотів виділитися. Я забуваю будь-які конфлікти між мною та гравцями, які у мене були».

Мірча поважає Раца.

«Я дуже поважаю Раца і пам'ятаю лише надзвичайний пас, який він віддав на Адріано у грі проти бременського Вердера [фінал Кубка УЄФА 2008/09 (2:1)]. Це найважливіше для мене», – наводить слова Луческу видання iAM SPORT.
  • У матчі-відповіді Шахтар програв з рахунком 0:1 та вилетів з Ліги чемпіонів.
  • Рац грав за «гірників» з 2003 по 2013 рр. (300 матчів, 10 голів та 48 асистів).