Анчелотті висловився про пропущений гол Луніна від Баварії: тренер Реала похвалив двох гравців

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
312
1 голос
Анчелотті висловився про пропущений гол Луніна від Баварії: тренер Реала похвалив двох гравців
Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті підбив підсумки першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів у якому його підопічні розійшлися нічиєю з Баварією (2:2). Фахівець натякнув, що в одному з голів винен українець Андрій Лунін.

Карло Анчелотті після бойової нічиєї у Мюнхені в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії (2:2) чимало компліментів видав команді-суперниці.

Однак і про своїх підопічних, звісно ж, італійський фахівець не забув. Він залишився задоволений діями дуету Тоні Кроос – Вінісіус Жуніор. І не дуже задоволений діями українського воротаря Андрія Луніна, хоч і не став відкрито звинувачувати саме його в ситуації з першим пропущеним голом від Лероя Сане. 

«Хороший результат. Тоні Кроос був фантастичним. Його поводження з м’ячем – він робить це краще за всіх. Вінісіус Жуніор теж зіграв дуже добре.

Баварія показала сьогодні свою найкращу версію, а ми – ні. Це – чудовий суперник, рахунок рівний. Гол Сане? Я не люблю критикувати своїх гравців. Звичайно, це була помилка, тому що він проник всередину. Ми могли зіграти краще», – наводить слова Анчелотті Madrid Xtra.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Баварія – Реал дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Поєинок-відповідь між Реалом та Баварією відбудеться за тиждень, 8 травня, у столиці Іспанії Мадриді. Початок поєдинку на «Сантьяго Бернабеу» о 22:00 за київським часом.

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 28-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 26 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.