Баварія та Реал не виявили переможця у першому півфіналі ЛЧ: відео пропущених голів Луніна

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
1090
1 голос
Баварія та Реал не виявили переможця у першому півфіналі ЛЧ: відео пропущених голів Луніна
Андрій Лунін, фото: Google
У вівторок, 30 квітня, відбувся поєдинок півфіналу Ліги чемпіонів, у якому зустрілися мадридський Реал та мюнхенська Баварія. Матч пройшов у Мюнхені.

30 квітня у першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів зіграли Баварія та Реал Мадрид. Український голкіпер Реала Андрій Лунін потрапив до стартового складу команди.

У чвертьфіналі мадридський клуб вибив із турніру Манчестер Сіті, а Баварія пройшла лондонський Арсенал. Для цих суперників це була восьма очна дуель у півфіналах ЛЧ. Попереднє протистояння команд відбулося у півфіналу Ліги чемпіонів сезону 2017/2018. Тоді в Мюнхені «галактикос» здобули перемогу з рахунком 2:1, а у матчі-відповіді була зафіксована нічия – 2:2. 

Реал забив на 24-й хвилині. Тоні Кроос класною передачею на Вінісіуса розрізав оборону Баварії, бразилець переграв Мануеля Ноєра та відкрив рахунок.

Баварія перевернула гру на початку другого тайму. Лерой Сане у правому куті штрафного майданчика Реала обіграв Ферлана Менді та пробив у ближній кут, Лунін не дістав м'яч. А вже через кілька хвилин Баварія заробила пенальті, Гаррі Кейн переграв Луніна з 11-метрової позначки.

Реалу вдалося відігратися на 83-й хвилині після того, як Родріго заробив пенальті. Вінісіус оформив дубль та врятував команду від поразки.

Статистичний портал WhoScored оцінив гру Луніна на 6,6 бала, Sofascore поставив українцю 6,9 бала.

Відео голів можна подивитися в нашому телеграм-каналі.

Ліга чемпіонів. Півфінал. Перший матч.

Баварія – Реал – 2:2

Гол: Сане, 53, Кейн, 57 (з пенальті) – Вінісіус, 24, 83 (з пенальті).

  • Матч-відповідь відбудеться 8 травня у Мадриді. Початок гри о 22:00.
  • Лунін у нинішньому сезоні провів за Реал 26 матчів в усіх офіційних турнірах, пропустив 24 голи та зіграв 12 «сухих» матчів.
  • Угода між мадридцями та футболістом діє до 30 червня 2025 року.