Іспанські ЗМІ поставили крапку у грандіозній грі Луніна в Лізі чемпіонів: журналісти висловили ідентичні думки

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
389
2 голоси
Іспанські ЗМІ поставили крапку у грандіозній грі Луніна в Лізі чемпіонів: журналісти висловили ідентичні думки
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Іспанська преса оцінила виступ українського воротаря Реалу Андрія Луніна у гостьовому матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті (1:1, пен. 4:3).

Іспанські ЗМІ висловилися про виступ Андрія Луніна у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті (1:1, пен. 4:3).

Український воротар отримав безліч позитивних оцінок.

Defensa Central – 10

«Зробив сейв після удару від Де Брюйне в дуже впевненому початку гри. Насправді, передавав цей спокій по всьому полю. Він витиснув з себе все, як і в матчі проти Лейпцига. Він нічого не зміг вдіяти з голом Сіті. У серії післяматчевих пенальті він врятував від ударів Бернардо Сілви й  Ковачича».

Marca – 10

«Герой. Він доторкнувся до слави. Гігантський матч. Він довів свій чарівний вечір до серії пенальті й взяв два. Незабутній виступ, який підписав би Куртуа. Він зробив неможливе, щоб утримати Мадрид».

Гра Луніна видалася журналістам дивовижною.

«Він робив всі види сейвів: високо, низько, здалеку і зблизька.... Десятки гідних сейвів. Він передавав безпеку від початку до кінця. Постріл впевненості в майбутньому».

AS

«Краще, ніж у першому матчі на «Бернабеу». Робив надійні сейви й передавав спокій своїм десятьом партнерам по команді. Добре впорався з ударом Де Брюйне на 27-й хвилині й не розслабився після перерви. Також дуже надійно відбив удар Гріліша на 47-й хвилині. Нічого не зміг зробити в пропущеному голі».

Особливу роль Луніна відзначають у переможній серії післяматчевих пенальті.

«Він відбив пенальті Сілви та Ковачича. Його холоднокровність вивела команду в півфінал. Він виходить з цього поєдинку більш ніж укріпленим як воротар, що здатен бути номером один у мадридській команді».

  • Лунін в цьому сезоні провів за Реал 27 ігор, у яких пропустив 23 голи (12 зустрічей «на нуль»);
  • У півфіналі ЛЧ «вершкові» зустрінуться із Баварією. Ігри пройдуть 30 квітня та 7 травня. Перший поєдинок мадридці проведуть на виїзді.