Артета виніс безапеляційний вердикт Зінченку: головний тренер Арсеналу сказав все, що він думає про українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1207
2 голоси
Артета виніс безапеляційний вердикт Зінченку: головний тренер Арсеналу сказав все, що він думає про українця
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Головний тренер Арсеналу Мікель Артета напередодні гостьового матчу-відповіді проти Баварії у рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів висловився про українського захисника Олександра Зінченка.

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета перед матчем-відповіддю із Баварією в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів висловився про свого захисника Олександра Зінченка на фоні останньої критики на його адресу після провалу у грі проти Астон Вілли (0:2) в АПЛ.

Українцю після матчу сильно дісталося від фанів. Преса повідомила, що клуб не хоче продовжувати з ним контракт. А легенда клубу закликав знайти Олександру заміну.

«Ми любимо Алекса. Він дав нам так багато. Він гравець з різними якостями й неймовірним характером, щоб бути самим собою у футбольних матчах. Ми завжди вимагаємо бути з нашими гравцями», – наводить слова коуча Football.London.

  • Зазначимо, що Зінченко в цьому сезоні відіграв за Арсенал 33 гри, у яких забив один гол, та віддав дві результативні передачі;
  • Його контракт з клубом дійсний до 30 червня 2026 року;
  • Матч Баварія – Арсенал відбудеться у середу, 17 квітня. Зустріч розпочнеться о 22:00 за київським часом. Перший поєдинок завершився внічию 2:2.