Легенда Арсенала порадив «канонірам» знайти заміну Зінченку: ексгравець знайшов плюс і мінус у грі українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
236
2 голоси
Легенда Арсенала порадив «канонірам» знайти заміну Зінченку: ексгравець знайшов плюс і мінус у грі українця
Олександр Зінченко. Фото: Google
Легендарний півзахисник лондонського Арсенала Рей Парлор розповів, що влітку Арсенал шукатиме посилання на позицію крайнього захисника, але це не означає, що «каноніри» продадуть Олександра Зінченка.

Рей Парлор вважає, що в нинішньому Арсеналі явні проблеми з крайніми захисниками і їм потрібен хтось більш оборонно налаштований на лівому фланзі. Саме там, де грає українець Олександр Зінченко.

Він похвалив нашого співвітчизника за його чудові атакувальні якості, але при цьому сказав, що Зінченко не найкращий в обороні.

«Я думаю, що цього літа Арсенал шукатиме крайнього захисника, оскільки ця позиція дуже важлива. Граючи на атаку Зінченко чудовий — він такий спокійний на м’ячі. Він, можливо, не найкращий, але дає команді хорошу атакуючу загрозу. 

Я не впевнений, на кого дивляться Мікель Артета і Еду (спортивний директор), але я довіряю їм на трансферному ринку», – наводить слова Парлора портал Givemesport.

  • Після 33-х турів Арсенал має в доробку 71 заліковий бал та займає другий щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Відставання від чинного чемпіона АПЛ Манчестер Сіті вимірюється двома очками.
  • У наступному турі лондонці на виїзді зіграють проти Вулверхемптона. Поєдинок заплановано на 20 квітня. Початок гри о 21:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 32 матчі в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.