Визначилася перша пара півфіналу ЛЧ 2023/24: ПСЖ розгромив Барселону, Боруссія Д влаштувала феєрію з Атлетіко

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
582
2 голоси
Визначилася перша пара півфіналу ЛЧ 2023/24: ПСЖ розгромив Барселону, Боруссія Д влаштувала феєрію з Атлетіко
Колаж: Sport-express.ua
Сьогодні, 16 квітня, свої матчі-відповіді на стадії чвертьфіналу Ліги чемпіонів сезону 2023/24 провели пари Барселона – ПСЖ (1:4) та Боруссія Дортмунд – Атлетіко(4:2).

У вівторок, 16 квітня, пройшли поєдинки-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Сьогодні свої другі зустрічі зіграли пари Барселона – ПСЖ та Боруссія Дортмунд – Атлетіко.

Як завершилися перші матчі команд

  • ПСЖ – Барселона – 2:3
  • Атлетіко – Боруссія Дортмунд – 2:1

Барселона – ПСЖ – 1:4

Каталонці жвавіше розпочали сьогоднішню гру і вже на 12-й хвилині Рафінья вивів господарі поля вперед, скориставшись передачею від Ямала.

Коли здавалося, що Барселона заспокоїть гру і буде впевнено контролювати перебіг подій на полі, то сталося неочікуване. Каталонці опинилися у меншості – червону картку отримав Араухо за грубий фол на межі штрафного майданчика своєї команди.

Через 11 хвилин французи скористалися чисельною перевагою та зрівняли рахунок зусиллями Дембеле.

▶️ Відео голів матчу Барселона – ПСЖ дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Другий тайм склався для каталонців ще гірше. Спочатку Вітінья вивів гостей вперед, а через кілька хвилин арбітр вилучив головного тренера Барселони Хаві.

Пройшло ще п’ять хвилин і Мбаппе реалізував пенальті та зробив потрібний для парижан рахунок. У кінцівці зустрічі все той же Мбаппе відправив четвертий гол у ворота каталонців.

Фінальний свисток зафіксував перемогу ПСЖ над Барселоною з рахунком 4:1 сьогодні та 6:4 за сумою двох матчів, а це значить, що саме французи вийшли до 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, другий матч

Барселона – ПСЖ – 1:4

Голи: Рафінья, 12 – Дембеле, 40, Вітінья, 54, Мбаппе, 61 (пен.), 89.

Вилучення: Араухо, 29, Хаві, 56 (обидва Барселона)

Боруссія Дортмунд – Атлетіко – 4:2

У першому таймі дортмундці на правах господарів та команди, якій потрібно відіграватися після виїзної поразки, більше контролювали м’яч, що зрештою трансформувалося і в голи.

Спочатку Брандт відкрив рахунок у грі після передачі Хуммельса, а ще через п’ять хвилин Матсен його подвоїв.

На початку другої половини поєдинку мадридці один гол відіграли. Автогол до свого пасиву записав Хуммельс. Атлетіко продовжив тиснути і зумів забити ще раз. Відзначився Корреа, якого Дієего Сімеоне випустив на заміну.

▶️ Відео голів матчу Боруссія Дортмунд – Атлетіко дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Проте Боруссія не здавалася і спочатку знову вийшла вперед стараннями Фуллкруга, а потім майже одразу Забітцер відправив четвертий м’яч у сітку воріт мадридців.

Фінальний свисток зафіксував перемогу дортмундців над Атлетіко з рахунком 4:2 сьогодні та 5:4 за сумою двох матчів, а це означає – Боруссія зіграє у півфіналі ЛЧ. 

Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, другий матч

Боруссія Дортмунд – Атлетіко – 4:2

Голи: Брандт, 34, Матсен, 39, Фуллкруг, 71, Забітцер, 74 – Хуммельс, 49 (автогол), Корреа, 64

Нагадаємо, що переможці сьогоднішніх матчів (ПСЖ та дортмундська Боруссія) зустрінуться у півфіналі Ліги чемпіонів.