Поразка Арсеналу Зінченка, нічия чемпіонів Італії і Іспанії: результати матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
287
2 голоси
Поразка Арсеналу Зінченка, нічия чемпіонів Італії і Іспанії: результати матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Трофей Ліги чемпіонів. Фото: УЄФА
У середу, 21 лютого, відбулися два чергових матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Барселона в гостях не змогла обіграти Наполі (1:1), а Порту вдома здолав Арсенал (1:0).

Було зіграно два матчі в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Наполі та Барселона видали бойову нічию (1:1), а Арсенал програв Порту – 0:1.

Наполі – Барселона – 1:1

Перший гол у матчі на 69-й хвилині провів Роберт Левандовський. Форвард отримав пас від Педрі на межі штрафного майданчика суперника та завдав влучного удару у нижній кут воріт.

Господарі відповіли на 75-й хвилині матчу, коли Віктор Осімхен, отримавши пас від Франка Ангісси перед воротами Барселони, майстерним ударом вразив ціль.

Наполі – Барселона – 1:1

Голи: Осімхен, 75 – Левандовський, 69

Порту – Арсенал – 1:0

Захисник Арсеналу Олександр Зінченко не зміг взяти участь у цій грі через травму. Українець через пошкодження пропустив третій матч поспіль.

Без Зінченка у складі Арсенал за 90 хвилин не спромігся завдати жодного удару у площину воріт суперника, хоча володів м'ячем 63% ігрового часу.

Матч вже йшов до нульової нічиєї, однак на 90+4-й хвилині перемогу для господарів вирвав Галену, якому асистував Отавіо.

Порту – Арсенал – 1:0

Гол: Галену, 90+4

Матчі відповіді цих пар відбудуться 12 березня.