Лунін може спати спокійно: Анчелотті відверто поговорив з Пересом щодо українця і приємно здивував Реал

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
685
2 голоси
Лунін може спати спокійно: Анчелотті відверто поговорив з Пересом щодо українця і приємно здивував Реал
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Головний тренер Реалу Карло Анчелотті зізнався президенту клубу Флорентіно Пересу, що змінив думку у позитивний бік із приводу воротаря Андрія Луніна та нападника Браїма Діаса після гостьової гри із РБ Лейпциг (1:0) в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Головний тренер Реалу Карло Анчелотті заявив президенту клубу Флорентіно Пересу, що змінив у позитивний бік думку про Андрія Луніна та Браїма Діаса після матчу проти РБ Лейпциг (1:0) у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Як повідомляє видання Defensa Central, тренер був у захваті від обох та тепер цінує їх по-справжньому. У літаку по дорозі у Мадрид Анчелотті сказав Пересу наступну фразу:

«Думаю, я помилявся з Луніним та Браїмом спочатку… Я не бачив, що вони готові».

Італієць зазначив, що, без сумніву, обидва гравці старанно мовчки працювали, щоб заслужити своє місце. Сьогодні їхні позиції здаються непохитними.

В свою чергу правління Реалу дуже цінує той факт, що Анчелотті сам готовий визнавати свої помилки і не проти робити це за зачиненими дверима.

  • Лунін в цьому сезоні відіграв 18 матчів за Реал (13 пропущених голів, вісім зустрічей «на нуль»);
  • Матч-відповідь із РБ Лейпциг у Мадриді «вершкові» проведуть 6 березня;
  • Наступна гра Реалу пройде 18 лютого. Команда Анчелотті в гостях протистоятиме Райо Вальєкано у 25-му турі чемпіонату Іспанії.