Ситуація з травмованими гравцями в Динамо: кияни розповіли про стан Ярмоленка, Буяльського та інших

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
543
0 голосів
Ситуація з травмованими гравцями в Динамо: кияни розповіли про стан Ярмоленка, Буяльського та інших
Гравці киян. Фото: Динамо
Владислав Супряга, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко та Віталій Буяльський завершили відновлення після невеликих ушкоджень та повернулися до загальної групи.

Динамо продовжує підготовку до другої частини сезону на зимовому зборі у Туреччині.

Кілька футболістів не могли брати повноцінну участь у тренуваннях, оскільки мали пошкодження та продовжують відновлення після них, повідомляє офіційний сайт киян.

Захисник команди Олександр Тимчик два тижні не тренувався через травму плеча, а зараз носить лангету. За прогнозами лікарів очікується, що його строк відновлення складатиме ще тиждень.

Що стосується Андрія Ярмоленка, його повернення на поле довелося відкласти у зв’язку із хворобою – футболіст пропустив кілька днів через застуду.

Попереду у Андрія ще тиждень індивідуальних тренувань, бігових вправ та роботи з м’ячем, яку він розпочав на початку місяця. Потім вінгер киян пройде тести, і, якщо їхні результати будуть хорошими, Ярмоленко повернеться до загальної групи.

Владислав Супряга, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко та Віталій Буяльський вже завершили відновлення після невеликих ушкоджень та повернулися до загальної групи.

  • На даний момент Динамо з 28 очками в активі посідає п’яте місце в турнірній таблиці УПЛ.
  • Друга половина сезону для киян розпочнеться матчем проти Металіста 1925 (25.02).