«Їх позиція мене задовольнила»: Сидорчук розповів, як спілкується з росіянином та іранцем в Бельгії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
479
0 голосів
«Їх позиція мене задовольнила»: Сидорчук розповів, як спілкується з росіянином та іранцем в Бельгії
Роман Нойштедтер. Фото: Google
Півзахисник збірної України та бельгійського Вестерло Сергій Сидорчук розповів про своє відношення до двох одноклубників: росіянина Романа Нойштедтера та іранця Аллах'яра Сайядманеша.

Сергій Сидорчук запевнив, що гравець національної збірної росії Роман Нойштедтер, з яким йому доводиться тренуватися та грати в одній команді та іранець Аллах'яр Сайядманеш, уряд батьківщини якого підтримує путіна та постачає РФ зброю (бойові дрони), і  який от-от укладе офіційну трудову угоду з Вестерло, не є адептами так званого «руського міра».

«В особистому спілкуванні з цими людьми я почув таку позицію, яка мене задовольнила. Вони не мають нічого проти України, співчувають нашому горю та…

Втім, хай самі про це говорять, це їхнє право чи справа», – розповів Сидорчук в інтерв'ю «Українському футболу».

  • У поточному сезоні Сергій Сидорчук провів за Вестерло 16 поєдинків в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 32-річного українця у 2,2 мільйони євро.
  • Вестерло після 22-х турів посідає 11-ту сходинку в турнірній таблиці бельгійської Ліги Жупіле. Відставання від Чемпіонської групи (шостої сходинки) складає 13 пунктів.
  • У найближчій грі чемпіонату Вестерло вдома прийматиме Серкль Брюгге. Поєдинок заплановано на 30 січня. Початок гри о 21:30.