Хацкевич запросив Шевченка в Заглембе: що буде робити у польському клубі українець

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
533
0 голосів
Хацкевич запросив Шевченка в Заглембе: що буде робити у польському клубі українець
Олексій Шевченко. Фото: Google
На перегляді у польському Заглембе, який очолює колишній головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич, перебуває досвідчений український воротар Олексій Шевченко.

Заглембе із Сосновця має шанс стати найбільш українізованим клубом Першої ліги Польщі. Нині на оглядинах у команді Олександра Хацкевича перебуває одразу чотири українці.

Днями стало відомо, що у товариській грі проти Бєльсько-Бяла (2:2) за Заглембе грало тріо наших співвітчизників: півзахисник Олексій Довгий, захисник Сергій Яворський та воротар Олександр Воробей.

Й от, за інформацією телеграм-каналу ТаТоТаке, перетнув україно-польський кордон та прибув до розташування Заглембе ще й Шевченко. Але, не новий президент УАФ, Андрій Миколайович, а воротар на ім'я Олексій.

За інформацією джерела, Шевченко має підписати контракт із Заглембе вже найближчими днями. Олександр Хацкевич розраховує, що 31-річний голкіпер допоможе команді уникнути вильоту у третій дивізіон.

  • Олексій Шевченко нині тимчасово безробітній – без клубу. Останньою командою воротаря була луганська Зоря.
  • За час професійної кар'єри Шевченко захищав кольори донецьких Шахтаря та Олімпіка, Чорноморця, Говерли, Карпат, грузинських Торпедо з Кутаїсі та Діли, а також Металурга із Запоріжжя. 
  • Transfermarkt оцінює 31-річного стража воріт у 250 тисяч євро.
  • Заглембє виступає в Першій лізі Польщі (другий за силою дивізіон після Екстракляси, – прим. Sport-express.ua).
  • Після 19-ти турів нова команда Олександра Хацкевича перебуває на останньому 18-му місці, маючи в активі 11 очок.