Найдорожчий футболіст в історії УПЛ вибрав команду для продовження кар’єри: культовий хавбек має жорстку умову

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1739
0 голосів
Найдорожчий футболіст в історії УПЛ вибрав команду для продовження кар’єри: культовий хавбек має жорстку умову
Тайсон. Фото: ФК ПАОК
Бразильський 36-річний ексвінгер харківського Металіста та донецького Шахтаря Тайсон, який нині захищає кольори грецького ПАОКа, веде перемовини зі своїм клубом про продовження контракту.

Вінгер ПАОКа Тайсон веде важкі перемовини зі своїм клубом про продовження угоди, яка спливає в нього 30 червня 2024 року.

Як повідомляє Sport24, сторони майже дійшли згоди. Представник гравця вже перебуває в Греції для переговорів, які поки не розпочалися через відсутність Марії Гончарової (один з членів правління клубу).

Сторона Тайсона наполягає на дворічній угоді. Водночас менеджмент ПАОКа тривалий час був налаштований на підписанні угоди за схемою 1+1. Зараз все ж таки грецький гранд готовий прийняти вимогу футболіста.

  • Нагадаємо, що у січні минулого року Тайсон перейшов до ПАОКа на правах вільного агента. На його рахунку шість голів та 12 асистів у 49 матчах;
  • В Україні Тайсон відомий виступами за Металіст (2010-2013): 83 гри, 20 голів та 26 асистів. Також він тривалий час виступав за Шахтар (2013-2018): 299 матчів, 55 м'ячів та 78 результативних передач;
  • Бразилець перейшов до Шахтаря саме з Металіста у січні 2013 року за 15,24 мільйона євро. Цей перехід досі є найдорожчим на внутрішньому ринку УПЛ.