«Може таке бути, що Полісся зіграє проти ПСЖ»: Макуана мріє знову вийти на поле у Франції

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
170
0 голосів
«Може таке бути, що Полісся зіграє проти ПСЖ»: Макуана мріє знову вийти на поле у Франції
Бені Макуана. Фото: Полісся
Півзахисник житомирського Полісся Бені Макуана згадав, як отримав жовту картку у матчі проти ПСЖ, а також заявив про бажання зіграти у Франції.

Бені Макуана в інтерв'ю «Українському футболу» розказав про матч проти ПСЖ у складі Монпельє, а також заявив про бажання знову пограти у Франції:

«Це була кінцівка матчу. Монпельє в той момент був на полі вдесятьох, і я змушений був зупиняти фолом Вейналдума, щоб він не втік у контратаку в вільну зону. Що поробиш, картку я отримав. Але, можливо, цією ціною наша команда не пропустила ще один м’яч. Я не хотів би, звісно, щоб мій досвід матчів проти ПСЖ обмежився одним попередженням.

Я вірю й сподіваюся, що це не останній мій матч проти цього суперника, та й проти гравців такого рівня в цілому. Ніхто не знає, що буде далі: можливо, я ще зіграю в чемпіонаті Франції, а може таке бути, що Полісся здобуде путівку в єврокубки й зможе зіграти проти того ж ПСЖ. Я не проти».

  • За французький Монпельє Бені Макуана грав з 2020 по 2023 рік: 34 матчі, один гол, один асист.
  • В поточному сезоні 21-річний вінгер зіграв за Полісся 19 поєдинків в усіх офіційних турнірах: чотири голи та дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює конголезця в 1,2 мільйони євро.