«Не бачив такого з часів Облака та Едерсона»: фани Бенфіки у захваті від чергового кліншиту Трубіна

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
335
0 голосів
«Не бачив такого з часів Облака та Едерсона»: фани Бенфіки у захваті від чергового кліншиту Трубіна
Анатолій Трубін. Фото: Google
У матчі 18-го туру чемпіонату Португалії Бенфіка переграла Боавішту (2:0). Анатолій Трубін відіграв весь поєдинок та почув думку вболівальників щодо свого виступу.

Вчора, 19 січня, Бенфіка здобула впевнену перемогу над Боавіштою у першості Португалії з рахунком 2:0. Анатолій Трубін провів на полі весь поєдинок, отримав оцінку від статистичного порталу та місцевої преси та почув коментарі фанів «орлів» у соціальних мережах.

BernardoM3nd3s: «Це залишилося непоміченим, але сьогодні Трубін зробив ще один першокласний сейв на 53-й хвилині, який зберіг рахунок 0:0».

AuJoMeCo: «Мені одному здається, що наша оборона – це діра? Наші захисники певне думають: «Все під контролем, якщо будуть бити по воротах, то Трубін врятує!». І насправді, це саме те, що відбувається!!! МОНСТР!».

ExtraTrade1904: «Якщо Бенфіка виграє чемпіонат, то це буде заслуга Трубіна».

CarlosMVP88: «Я не втомлююся говорити про те, що представляє Трубін у воротах Бенфіки. Самобутній воротар беззаперечної якості. З часів Облака та Едерсона я не бачив воротаря з таким великим потенціалом і впевненою грою у воротах. Ми вже говоримо про мільйони, які він може принести.

Echoesofleo: «Відзначу важливість Трубіна, який був справжньою стіною, і послідовність у продовженні чудової переможної серії перемог».

  • Облак виступав за Бенфіку з 2010 по 2014 рік, а потім за 16 мільйонів євро перейшов до мадридського Атлетіко.
  • Едерсон опинився у системі португальського гранда у 2010 році і грав за «орлів» до літа 2017-го. Потім бразильця підписав Манчестер Сіті за 40 мільйонів євро.
  • Бенфіка зіграла 18 турів у чемпіонаті Португалії та має в активі 45 очок, які дають змогу посідати другий щабель в турнірній таблиці Прімейра ліги. 
  • У наступному турі на внутрішній арені «орли» на власній арені прийматимуть Ешторіл. Зустріч заплановано на 24 січня. Початок гри о 21:45 .
  • Анатолій Трубін в нинішньому сезоні провів за Бенфіку 24 поєдинки, пропустив 20 голів та десять матчів відіграв «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного голкіпера в 25 мільйонів євро.