Трубін зіграв сухий матч за Бенфіку: відома статистика та оцінка українця за переможну гру проти Боавішти

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
427
0 голосів
Трубін зіграв сухий матч за Бенфіку: відома статистика та оцінка українця за переможну гру проти Боавішти
Анатолій Трубін. Фото: Google
У поєдинку 18-го туру португальської Прімейра ліги Бенфіка переграла Боавішту (2:0) та не дозволила Спортінгу збільшити відрив у чемпіонських перегонах. Воротар «орлів» Анатолій Трубін записав до свого активу ювілейний, десятий, кліншит.

Напередодні у грі 18-го туру португальської Прімейра ліги Бенфіка не без проблем, але зуміла подужати Боавішту (2:0). 

Одним з головних героїв команди Рогера Шмідта став їх український голкіпер господарів Анатолій Трубін, який вийшов на поле у стартовому складі та покинув його не пропустивши жодного голу.

WhoScored поставив українцеві за бездоганну гру лише 6.6 балів.

Низький бал українця пояснює його статистика у грі проти Боавішти: Анатолій зробив лише один сейв та віддав 12 точних передач із 13 (92%).

Найкращим гравцем поєдинку був визнаний Анхель Ді Марія – 8.9. На рахунку аргентинця гол та результативна передача.

  • На внутрішній арені Бенфіка після 18-ти турів має в активі 45 очок та посідає другий щабель в турнірній таблиці португальської Прімейра ліги. Відставання від Спортінга складає одне очко. 
  • У наступному турі Бенфіка вдома прийматиме Ешторіл. Поєдинок заплановано на 24 січня. Стартовий свисток прозвучить о 21:45 за київським часом.
  • Анатолій Трубін в поточному сезоні провів за Бенфіку 24 поєдинки в усіх офіційний турнірах: 20 пропущених голів, десять матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного українця в 25 мільйонів євро.