«Продемонстрував холоднокровність і рефлекси»: в Португалії оцінили сухий матчі Трубіна проти Боавішти

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
214
0 голосів
«Продемонстрував холоднокровність і рефлекси»: в Португалії оцінили сухий матчі Трубіна проти Боавішти
Анатолій Трубін. Фото: Google
У матчі 18-го туру португальської Прімерйра ліги Бенфіка переграла Боавішту (2:0), а воротар «орлів» Анатолій Трубін записав до свого активу ювілейний, десятий, кліншит.

За прикладом WhoScored. Португальське видання A Bola скромно оцінило вклад Анатолій Трубіна у вікторію Бенфіки над Боавіштою (2:0), поставивши українцю лише 6/10 за його чергову суху гру.

Коментар гри українця теж був стриманий.

«Після дуже спокійного першого тайму, в якому він майже не торкався м'яча, український воротар продемонстрував холоднокровність і рефлекси у другій половині зустрічі, щоб зупинити удар Боженіка. 

У нього не було багато шансів, але він продемонстрував концентрацію і спритність ніг, коли вийшов зі своєї зони, щоб відрізати довгу передачу від Боженіка, яка загрожувала небезпекою», – йдеться в оглядовому матеріалі провідного португальського видання A Bola.

  • Бенфіка після 18-ти турів має в активі 45 очок та посідає другий щабель в турнірній таблиці португальської Прімейра ліги. Відставання від свого одвічного ворога – Спортінга – складає лише одне очко. 
  • У наступному турі на внутрішній арені Бенфіка вдома прийматиме Ешторіл. Поєдинок заплановано на 24 січня. Початок гри о 21:45 .
  • Анатолій Трубін в поточному сезоні провів за Бенфіку 24 поєдинки: 20 пропущених голів, десять матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного українця в 25 мільйонів євро.