«Ми заплатили 15 мільйонів доларів податків»: у Шахтарі розповіли, чи доречно витрачати гроші на трансфери

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
238
0 голосів
«Ми заплатили 15 мільйонів доларів податків»: у Шахтарі розповіли, чи доречно витрачати гроші на трансфери
Кевін. Фото: Google
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін прокоментував дискусію у ЗМІ щодо того, чи доречно витрачати зараз гроші на трансфери.

Сергій Палкін прокоментував витрати донецького Шахтаря на трансфери під час війни в Україні:

«Як каже президент клубу: наша мета – перемагати та зміцнювати імідж України. Для того, щоб перемагати, необхідно мати конкурентну команду. Так, ми купуємо іноземного гравця, але він виступатиме за український клуб. Наголошую саме на «українському клубові». Що успішнішими ми будемо у Європі, то більше заробимо й, відповідно, більше заплатимо податків в Україні.

Минулого сезону ми заплатили 15 мільйонів доларів податків і додатково після продажу Мудрика профінансували проєкт допомоги захисникам Маріуполя «Серце «Азовсталі» на 25 мільйонів доларів», – заявив гендиректор «гірників» для клубної прес-служби.

Нагадаємо, що сьогодні Шахтар оголосив про підписання Кевіна за 15 мільйонів євро. Контракт розраховано до 31 грудня 2028 року.

  • Кевін провів минулого сезону за основну та молодіжну команди Палмейраса 29 матчів, забив 11 голів та віддав п'ять асистів.
  • Transfermarkt оцінює 20-річного бразильця в чотири мільйони євро.
  • Шахтар на зимову паузу пішов, посідаючи четверте місце в УПЛ та маючи в своєму активі 31 очко.
  • Друга частина сезону УПЛ розпочнеться для донеччан матчем проти Олександрії (24.02).