Тимощук відмазує сина дружини від російської армії: колишня зрадника України поділилася шокуючими новинами

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
298
0 голосів
Тимощук відмазує сина дружини від російської армії: колишня зрадника України поділилася шокуючими новинами
Анатолій Тимощук. Фото: Google
Колишня дружина зрадника України Анатолія Тимощука Надія Навроцька розповіла про місце знаходження ексчоловіка та пояснила, чому асистент наставника Зеніта не покине росію.

Анатолій Тимощук, який все ще має український паспорт, без особливих проблем подорожує за кордон та відпочиває у країнах світу. Про це заявила колишня дружина зрадника України Надія Навроцька.

«Тимощук прекрасно виїжджає на відпочинок. Він прекрасно пересувається світом. В росії його ніхто не тримає. Умовно не тримає. Але Тимощук не виїде назавжди з росії через декілька причини. 

Бо, по-перше, куди йому виїхати? В Європу? Але тут є закони і вже не можна буде жити так, як Тимощук звик і так, як йому хочеться».

Також жінка відзначила, що в росії помічник наставника Зеніта може не платити аліменти.

«Включаючи момент, що йому доведеться платити аліменти дітям. А в росії можна сховатися, не платити. По-друге, для чого йому виїжджати? Йому там платять величезну зарплату за незрозумілу роботу. Чому багато платять? Питання логічне. Тому що він потрібен росії».

Тимощук мовчить про війну в Україні, але не хоче, щоб його син з рф гинув за путіна.

«Що він там ще робить? Живе з жінкою старшою за нього і яка має двоє дітей вже повнолітніх. Хлопця, якому більше 20 років, Анатолій відмазує від армії», — сказала Навроцька в інтерв’ю для NV.ua.

Нагадаємо, що перший в історії українського клубного футболу американський тренер Денніс Люкенс відверто розповів про своє ставлення до зрадника України Анатолія Тимощука в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу». Фахівець також зазначив, що Тимощук вже покинув росію.

Раніше Надія Навроцька давала велике інтерв’ю для сайту FanDay.net. Його читайте за ПОСИЛАННЯМ.

  • Анатолій Тимощук й досі є рекордсменом нашої національної збірної за кількістю проведених матчів, яких на рахунку зрадника 144. Також він забив чотири голи.
  • УАФ позбавила «українця» всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни путінських окупантів та нашого народу.
  • У структурі Cанкт-Петербурзького Зеніту Тимощук працює з 2017 року.
  • За свою кар'єру Тимощук грав за такі клуби як донецький Шахтар (1997-2007), Зеніт (2007-2009, 2013-2015), мюнхенську Баварію (2009-2013), Кайрат з Казахстану (2015-2016) та луцьку Волинь (1995-1997).