«Не вірю жодному його слову, бреше крізь зуби»: в Румунії знову розкритикували поведінку Коноплянки

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
278
0 голосів
«Не вірю жодному його слову, бреше крізь зуби»: в Румунії знову розкритикували поведінку Коноплянки
Євген Коноплянка. Фото: Google
Голова правління румунського клубу ФКСБ Міхай Стоїца став на захист ЧФР після публічної критики клубу з Клужа Євгеном Коноплянкою. Українець заявив, що йому виплатили лише одну зарплату за п'ять місяців.

Міхай Стоїца дуже сміливо, але без аргументів, звинуватив Євгена Коноплянку в тому, що він оббрехав Клуж. Мова про заяву українця, який розповів в інтерв'ю Sport-express.ua, що він за п'ять місяців перебування в Румунії бачив зарплату лише один раз.

«Я не вірю жодному його слову. Я думаю, що він бреше крізь зуби. Я бачу, що у Коноплянки багато жовчі. Сказати, що ЧФР грає просто у «бий і біжи», я так не думаю.  Не бачу, щоб ЧФР так грав», – сказав Стоїца в інтерв'ю порталу Orange Sport.

Нагадаємо, що Євген Коноплянка 3 січня розірвав контракт з румунським ЧФР, до якого перейшов влітку на правах вільного агента після того, як у нього сплив термін дії контракту з польською Краковією.

  • В поточному сезоні українець вийшов на поле у футболці румунського клубу лише в трьох матчах: сумарно 54 хвилин ігрового часу.
  • ЧФР після 21-го туру має в активі 36 очок та посідає другу сходинку в турнірній таблиці румунської Ліги 1. Відставання від Стяуа, яка йде першою, складає вісім балів.
  • За час професійної кар'єри Коноплянка встиг пограти за українські Дніпро та донецький Шахтар, іспанську Севілью, німецький Шальке 04 та польську Краковію.