УЄФА привітав Мудрика з днем народження, згадавши його супергол у відборі Євро-2024: відео шаленого удару

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
563
0 голосів
 УЄФА привітав Мудрика з днем народження, згадавши його супергол у відборі Євро-2024: відео шаленого удару
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Сьогодні, 5 січня, святкує свій день народження півзахисник національної збірної України та лондонського Челсі Михайло Мудрик. Зі святом українця привітали і представники УЄФА.

Пресслужба Союзу європейських футбольних асоціацій привітала одного з найкращих українських гравців сучасності, вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика з його 23-м днем народження.

Наші колеги з УЄФА, замість тисячі слів, просто розмістила на своєму Х-акаунті (колишній Твіттер) один з найкращих голів Михайла у 2023 році, який він забив граючи за національну збірну України у відбірковому поєдинку до Євро-2024 проти команди Мальти (3:1).

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 19 матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
  • В підсумковій турнірній таблиці Групи С Італія з 14-ма очками посіла другу сходинку і пройшла на Євро-2024 року напряму.
  • Підопічні Сергія Реброва на весні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.