«До нас ті гроші не дійшли – нам не дали нічого»: Фещук згадав, як Фірташ «кинув» гравців Таврії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
238
0 голосів
«До нас ті гроші не дійшли – нам не дали нічого»: Фещук згадав, як Фірташ «кинув» гравців Таврії
Максим Фещук. Фото: Google
Максим Фещук розповів, як власник сімферопольської Таврії Дмитро Фірташ пообіцяв преміальні за перемогу в Кубку України, однак не віддав потрібної суми.

Максим Фещук згадав, як власник Таврії Дмитро Фірташ обіцяв преміальні за виграш Кубка України, проте «кинув» гравців кримського клубу:

«Нам пообіцяли дуже великі преміальні за Кубок за перемогу у фіналі над донецьким Металургом у 2010-му. Команду утримував Фірташ, а Сергій Куніцин був президентом. І так склалося, що зробили божевільний концерт перед початком чемпіонату. Там були всі ці зірки московські топові: Канделакі, Малахов...

Але нам те, що пообіцяли, до нас ті гроші не дійшли. Нам не дали нічого. Нам пообіцяли 80 тисяч кожному за перемогу в Кубку, 40 кожному за перемогу в півфіналі. А дали по контракту – сім і 10. Замість 120 ми отримали 17. І це вплинуло на команду, на результати, далі команда посипалася», – сказав Фещук для «Брутального футболу».

  • У фіналі Кубку України сезону 2009/10 Таврія обіграла донецький Металург з рахунком 3:2.
  • Максим Фещук провів 117 матчів за сімферопольський клуб: 24 голи та 12 результативних передач.
  • Форвард за свою кар'єру встиг пограти за Карпати, Говерлу, Таврію, Шахтар Караганда, Дачію, Тараз, Арсенал Київ, Вітебськ та Фенікс.