«Це досить складний чемпіонат»: тренер Шахтаря поділився очікуваннями від другої половини УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
307
0 голосів
«Це досить складний чемпіонат»: тренер Шахтаря поділився очікуваннями від другої половини УПЛ
Маріно Пушич. Фото: Google
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич поділився очікуваннями щодо другої половини сезону УПЛ, заявивши, що це досить складний чемпіонат.

Маріно Пушич поділився очікуваннями щодо другої половини чемпіонату України з футболу:

«Дуже жорстка конкуренція. Можливо, саме для Шахтаря вона ще складніша, адже ми виступаємо у єврокубках, мусимо багато часу витрачати на переїзди і тренування, віддавати багато енергії. Також відчувається значна різниця в атмосфері на стадіонах у різних турнірах, тому доводиться справлятися з цим психологічним аспектом.

Це досить складний чемпіонат, де чимало команд віддають перевагу грі в обороні. Але, як я вже казав, ми показали, що здатні конкурувати, що є кандидатами на боротьбу за чемпіонство. Ми не одні такі, є ще кілька команд. На нас чекає цікава друга частина сезону», – заявив тренер Шахтаря в інтерв'ю для офіційного сайту.

  • На зимову паузу Шахтар пішов, набравши 31 очко і посідаючи четверте місце в УПЛ. Також донецька команда має два матчі в запасі.
  • «Гірники» продовжать виступи в єврокубках у плей-оф раунді Ліги Європи, де зустрінуться з Марселем. Матчі відбудуться 15 і 22 лютого 2024 року.