Луческу розповів, як переодягався в Санта-Клауса на Різдво: одкровення колишнього тренера Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
235
0 голосів
Луческу розповів, як переодягався в Санта-Клауса на Різдво: одкровення колишнього тренера Динамо
Мірча Луческу. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо та донецького Шахтаря Мірча Луческу розповів, він неодноразову переодягався на Різдво в костюм Санта-Клауса та розважав онуків і не лише.

Виявляється, що постійно насуплений Мірча Луческу, якого побачити з усмішкою на обличчі, то велика рідкість, ще той баламут та любитель крінжу.

За словами самого домнула Мірчі, свого часу він неодноразово розважав дітлахів свого сина Развана на Різдво, переодягаючись та прикидаючись Санта-Клаусом.

«Я довго до цього готувався. Збирав дітей, Развана, дітей його друзів. Всього близько десяти дітей і я був для них Сантою.

Я повинен був поговорити з кожним з них, змусити їх заспівати мені, розповісти мені віршики», – розказав Мірча Луческу в інтерв'ю румунському порталу antena3.ro.

  • Останнім місцем роботи 78-річного дідуся Мірчі Луческу було київське Динамо.
  • Також в Україні румунський фахівець працював на чолі принципового ворога киян – донецького Шахтаря (2004-2016).
  • На чолі столичного клубу румунський фахівець перебував з літа 2020 року по листопад цього року.
  • За цей час разом з біло-синіми Луческу став чемпіоном України, завоював Суперкубок та національний Кубок країни.
  • На чолі обох українських грандів Луческу всього виграв 25 трофеїв: дев'ять чемпіонатів України, сім національних Кубків та вісім Суперкубків країни, а також Кубок УЄФА.
  • Окрім Динамо та Шахтаря, Луческу також тренував румунські Корвінул, Динамо з Бухаресту та Рапід, італійські Пізу, Брешіа, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, а також російський Зеніт з Санкт-Петербурга.