Відомо, на якому стадіоні збірна України проведе перший домашній матч у 2024 році: УАФ зробила заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
476
0 голосів
Відомо, на якому стадіоні збірна України проведе перший домашній матч у 2024 році: УАФ зробила заяву
Гравці збірної України. Фото: Google
Українська асоціація футболу назвала стадіон, на якому національна збірна України проведе свій перший домашній матч у 2024-му року. Поєдинок повинен відбутися 26 березня в польському Вроцлаві на стадіоні «Тарчінський Арена Вроцлав».

У четвер, 21 березня, команда Сергія Реброва розпочне фінальну боротьбу за путівку на чемпіонат Європи 2024-го року. У півфіналі плей-оф Ліги націй на виїзді синьо-жовта команда буде протистояти Боснії та Герцеговині.

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко заявив, що через війну свої домашні поєдинки Україна не може проводити на території нашої держави.

Вибір Вроцлава очільник нашої федерації пояснив тим фактом, що місто вже приймало гру синьо-жовтих.

«На наше рішення серед інших факторів вплинув досвід організації в цьому місті поєдинку відбору Євро-2024 Україна — Англія, який відбувся 9 вересня 2023 року. 

Заповнені трибуни 45-тисячного стадіону емоційно підтримували збірну України, яка зіграла з лідером групи внічию — 1:1. Сподіваюся, й у березні наступного року збірна України здобуде у Вроцлаві результат, який всіх нас задовольнить», — сказав Костюченко.

  • Якщо наша збірна зуміє подолати боснійців, то вже 26 березня зустрінеться з переможцем пари Ізраїль – Ісландія. Саме цей ймовірний поєдинок наш хлопців пройде у польському Вроцлаві на стадіоні «Тарчінський Арена Вроцлав».
  • Якщо підопічні Реброва зазнають фіаско у грі проти БіГ, то у матчі за третє місце прийматимуть у Вроцлаві команду, яка програє у парі Ізраїль – Ісландія.