Дніпро-1 повісив цінник на Піхальонка: відома сума, за яку можуть продати хавбека збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
639
0 голосів
Дніпро-1 повісив цінник на Піхальонка: відома сума, за яку можуть продати хавбека збірної України
Олександр Піхальонок. Фото: Google
Дніпро-1 готовий взимку продати свого лідера, півзахисника Олександра Піхальонка, якщо клубу буде сплачена сума в розмірі від трьох до чотирьох мільйонів євро.

Боси Дніпра-1 готові дати вольну Олександру Піхальонку. Попри те, що у контракті півзахисника прописана клаусула 4,5 млн євро, вона, виявляється, діє лише для українських клубів. 

Тож, від закордонних команд Дніпро-1 готовий вислухати пропозиції від трьох мільйонів у європейській валюті з подальшими бонусами або відсотком від перепродажу.

За інформацією порталу Sport.ua, дніпряни планують виручити за гравця від трьох до чотирьох мільйонів євро.

Головним кандидатом на футболіста в Україні було було Полісся, але житомиряни не готові активізувати клаусулу гравця. Та й сам Піхальонок та його родина не зацікавлені в переїзді до Житомира. Для футболіста пріоритет – європейські клуби.

  • Дніпро-1 пішов на зимову перерву маючи в активі 34 очки, які дозволяють колективу Юрія Максимова триматися другим в турнірній таблиці УПЛ.
  • На рахунку Олександра Піхальонка в поточному сезоні 23 матчі за Дніпро-1 в усіх офіційних турнірах: чотири голи, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у п’ять мільйонів євро.