«Гарна вивіска, але складне протистояння»: президент Марселя відреагував на майбутню битву з Шахтарем

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
274
0 голосів
«Гарна вивіска, але складне протистояння»: президент Марселя відреагував на майбутню битву з Шахтарем
Пабло Лонгорія. Фото: Icon Sport
Президент французького Марселя Пабло Лонгорія прокоментував результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, в результаті якої його команда зустрінеться з донецьким Шахтарем.

Сьогодні, 18 грудня, відбулося жеребкування плей-оф раунду Ліги Європи. Шахтар поміряється силами з французьким Марселем.

Пабло Лонгорія зізнався, що Шахтар є важким суперником з великим досвідом участі у єврокубках.

«Нам попався дуже хороший суперник, який звик до європейських матчів. Шахтар – чинний чемпіон України і команда, яка впевнено виступила в Лізі чемпіонів. Це буде гарна вивіска, але складне протистояння».

Президент французького клубу вважає, що його команді потрібно постаратися підійти до матчів з «гірниками» у своїй найкращій формі.

«Однак ми також добре провели груповий етап Ліги Європи в непростому квартеті. Протягом наступних двох місяців нам належить проявити серйозність і старанність, щоб підійти до матчів із Шахтарем в оптимальній формі», — наводить слова Лонгорія пресслужба Марселя.

  • Перший поєдинок Шахтаря та Марселя відбудеться 15 лютого на умовно домашній для донеччан арені. Матч–відповідь буде зіграно 22 лютого у Франції.
  • Переможці цих стикових матчів приєднаються до команд, що посіли перше місце в груповому етапі Ліги Європи, та перейдуть до 1/8 фіналу.
  • Жеребкування цього етапу турніру відбудеться 23 лютого. Команди, які програли в раунді плей-оф, завершать свою участь у єврокубках.