«Суркіс зірвав джекпот»: Вацко оцінив призначення Хачеріді на посаду селекціонера Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
9539
0 голосів
«Суркіс зірвав джекпот»: Вацко оцінив призначення Хачеріді на посаду селекціонера Динамо
Євген Хачеріді. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився думками про призначення Євгена Хачеріді на посаду селекціонера київського Динамо.

Тиждень тому, 11 грудня, стало відомо, що ексзахисник Динамо Євген Хачеріді повернувся до київського гранда та буде займатися селекцією.

Віктор Вацко вважає, що Ігор Суркіс та Динамо можуть виграти від призначення колишнього футболіста на цю посаду.

«Не знаю, яким Хачеріді буде селекціонером. Якщо селекціонер із нього буде кращим, ніж футболіст, то Суркіс зірвав джекпот. Хачеріді був одним із найкращих центральних захисників в історії нового українського футболу. На рівні Ліги чемпіонів».

Коментатор заявив, що Євген розумний чоловік та продовжує цікавитися футболом.

«Якщо йому справді цікаво займатися селекційною роботою, то Динамо пощастило. Женя далеко не дурник. Він живе футболом, цікавиться та розуміє його. Дивиться матчі, багато спілкується, багато знає. Не знаю, як у нього з іноземними мовами, але канва загалом така».

Вацко не сумнівається, що з подібною роботою колишній гравець столичного гранда та збірної України впорається на відмінно.

«Коли Хачеріді стане селекціонером, то він не матиме легендарних кейсів динамівської служби, коли поїхали дивитися на гравця не в те місце або не вміли описати побачене, дати характеристику переглянутому футболісту. Впевнений, що з Хачеріді буде по-іншому», — сказав журналіст в ефірі авторського шоу Вацко Live.

  • Нагадаємо, що Хачеріді виступав за Динамо з 2008 по 2018 рр. (284 матчі, вісім голів, два асисти).
  • В активі гравця ще й 51 поєдинок за збірну України (три голи, один асист) у період з 2009 по 2018 рік.
  • В цьому сезоні Хачеріді почав виступати за Штурм (Іванків), який грає на рівні чемпіонату України серед аматорів.