Жирона здивувала Реброва: тренер збірної України розповів, чи треба Циганкову і Довбику переходити в топ-клуби

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3519
0 голосів
Жирона здивувала Реброва: тренер збірної України розповів, чи треба Циганкову і Довбику переходити в топ-клуби
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер національної команди України Сергій Ребров відповів на питання Sport-express.ua щодо прогресу форварда Артема Довбика та вінгера Віктора Циганкова у складі каталонської Жирони.

Редактор Sport-express.ua Андрій Піскун взяв участь у прес-конференції наставника збірної України Сергія Реброва в інстаграмі VBET Ukraine та поставив йому запитання.

– Як вам прогрес Циганкова та Довбика у Жироні? Чи готові вони вже до грандів європейського футболу?

– Я вважаю, що не тільки від Циганкова і Довбика, але і від цієї Жирони ніхто не очікував, що вони будуть йти на першому місці Ла Лізі після першого кола. Жирона дуже впевнено виглядає і вона дійсно на першому місці за грою.

Те, що там грають два наших ключових гравці збірної України – дуже важливо. Вони отримають впевненість в цих іграх. Сподіваюсь, що вони і надалі будуть прогресувати.

Я також, як і ви, читаю чутки про якісь великі клуби. Але я вважаю, що зараз для них дуже важливо закінчити сезон в Жироні. Подивимось, на якому місці. А потім вже думати про інші клуби, якщо вони цього бажають

  • Нагадаємо, що збірна України може потрапити на Євро-2024 через стикові матчі, де у півфіналі зустрінеться з Боснією і Герцеговиною.
  • У разі перемоги у фіналі команда Реброва зіграє з тріумфатором пари Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо українські футболісти зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять до групи з Бельгією, Словаччиною та Румунією.
  • Циганков в поточному сезоні провів за Жирону 16 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, три результативні передачі.
  • Довбик у цій кампанії зіграв 16 поєдинків: вісім голів, п'ять результативних передач.