«Буяльському тут нічого робити»: колишній форвард Динамо виніс жорсткий вердикт хавбеку киян

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
682
0 голосів
 «Буяльському тут нічого робити»: колишній форвард Динамо виніс жорсткий вердикт хавбеку киян
Віталій Буяльський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній нападник збірної України Віктор Леоненко сформував свою символічну збірну найкращих гравців УПЛ за підсумками першої частини чемпіонату і не включив до неї одного з лідерів київського Динамо Віталія Буяльського.

Віктор Леоненко, який в інтерв’ю «Українському футболу» склав свою символічну збірну української Прем'єр-ліги за підсумками 17-ти турів, не знайшов місця в ній місця для одного з найкращих атакувальних півзахисників УПЛ, динамівця Віталія Буяльського.

«Буяльському тут нічого робити (у символічній збірній УПЛ імені Леоненка, – прим. «СЕ»), Бражко і Піхальонок веселішими будуть. Буяльський тільки в Динамо може грати».

Пригадав Леоненко ще й Артема Бондаренка з донецького Шахтаря, якого він також не вважає топом УПЛ.

«Бондаренка в Шахтарі взагалі іноді використовували праворуч у захисті. Я не знаю, що тренерам спало на думку для прийняття такого рішення. Напевно, всі хочуть виконувати Гвардіолу.

Це як Кучер ставив Назаренка в захист. Не розумію ці дешеві номери із закосом під когось», –  пояснив свою позицію Леоненко.

  • Віталій Буяльський в поточному сезоні провів за Динамо 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: шість голів, дев'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 30-річного атакувального півзахисника у шість мільйонів євро.