Буяльский розповів, чому Динамо провалило старт сезону: хавбек порівняв Шовковського з Луческу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
567
0 голосів
Буяльский розповів, чому Динамо провалило старт сезону: хавбек порівняв Шовковського з Луческу
Віталій Буяльський. Фото: Google
Півзахисник київського Динамо Віталій Буяльський оцінив першу частину сезону у виконанні своєї команди та розповів про зміни у тренуваннях за Олександра Шовковського.

Віталій Буяльський не приховує, що Динамо слабко виступило у першій частині сезону, вважаючи це наслідком розслабленості гравців столичного гранда. 

«Середину цієї частини сезону провалили. Те, що сталося, те сталося. Розслабились десь. Вже зараз і бажання з'явилося, і досягали результату з новим тренером».

Хавбек відзначив, що тренування Шовковського відрізняються від тих, що були при Мірчі Луческу.

«За Шовковського легше тренування не стали, але інші вправи тепер. Ми до цього ще не звикли, цікаво це», — наводить слова Буяльського Профутбол Digital.

  • У нинішньому сезоні за Динамо у всіх турнірах півзахисник провів 18 матчів, забив шість голів та віддав дев’ять результативних передач.
  • Контракт гравця з киянами дійсний до кінця червня 2025-го року.
  • Transfermarkt оцінює гравця у шість мільйонів євро.
  • Першу частину чемпіонату України Динамо завершило на п'ятому місці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 28 балів, але маючи три гри у запасі.
  • Після зимової паузи київський клуб відновить виступи у вітчизняній першості поєдинком проти Металіста 1925 (базова дата 24 лютого).