«Купу цікавих історії прожив»: відомий режисер назвав ексфорварда Динамо, про якого мріє зняти фільм

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
365
0 голосів
 «Купу цікавих історії прожив»: відомий режисер назвав ексфорварда Динамо, про якого мріє зняти фільм
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній форвард київського Динамо та національної збірної України Артем Мілевський може стати головним героєм ігрового фільму про себе, який дуже хоче зняти режисер Антоніо Лукіч.

Історія Артема Мілевського може знайти своє відображення в кіно. Відомий український режисер Антоніо Лукіч, який зняв «Мої думки тихі» та «Люксембург, Люксембург», зізнався, що хотів би створити фільм про життя екснападника.

«Про Мілевського був би чудовий фільм. Мені здається, що він купу цікавих історій прожив. Я би зняв ігровий фільм і це було б супер-кіно. Ми б зняли щось схоже як про Селен Діон, як про Тоню Хардінг. Це був би хіт і я б мріяв таке зняти», — сказав Лукіч в ефірі ютуб-каналу «Закрутка».

  • Раніше ми писали, що ексгравець знявся у фільмі з колишнім захисником Шахтаря.
  • Мілевський протягом тривалого часу проходив лікування у одній з лікарень, а нещодавно відвідав національну оперу України.
  • Артем за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіентепспор.
  • За київський гранд гравець виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 асисти).
  • У складі національної збірної України натуралізований білорус провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири результативні передачі.
  • Форвард офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.