Ньюкасл пропонував роботу українському тренеру: відомо, що стало на заваді

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
261
0 голосів
Ньюкасл пропонував роботу українському тренеру: відомо, що стало на заваді
Андрій Колісник. Фото: Google
Колишній аналітик харківського Металіста, а нині директор черкаського ЛНЗ Андрій Колісник розповів, що мав пропозицію роботи від англійського Ньюкасла.

Андрій Колісник розповів ну дуже цікаві подробиці з власної кар'єри, точніше сценарію, за яким вона могла вийти на геть інший, якісніший рівень.

Виявляється, ексаналітик харківського Металіста, який нині працює в структурі абсолютного новачка УПЛ ЛНЗ з Черкас мав пропозицію від англійського Ньюкасла.

«Були розмови, які можна було розвинути і дійти до згоди. Це не було щось недосяжне, це була абсолютна досяжна ціль. Позиція скаута в Ньюкаслі. Зона роботи – регіон Східної Європи. 

Коли я йшов з Металісту, то я розумів, що я буду робити далі. Була домовленість на навчання в інституті Кройфа в Барселоні або Амстердамі. Можна було вступати в переговори з Ньюкаслом, але почалася війна, який Ньюкасл?», – розповів Колісник в ефірі ТаТоТаке.

  • ЛНЗ після 17-ти турів (16 зіграних матчів) має в активі 20 очок та посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У випадку, якщо одеський Чорноморець не переможе львівський Рух у грі 17-го туру, черкаський колектив саме на дев'ятому щаблі й зимуватиме.
  • Гру проти Миная, яка мала стати заключною для команди Олега Дулуба в 2023 році, довелося перенести на весну.