Ще один матч УПЛ офіційно перенесений: джерело повідомило причину та до чого тут Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
586
0 голосів
Ще один матч УПЛ офіційно перенесений: джерело повідомило причину та до чого тут Динамо
Фото: УПЛ
Поєдинок 17-го туру української Прем'єр-ліги між черкаським ЛНЗ та закарпатським Минаєм, який мав відбутися 9 грудня, перенесено на пізніший термін.

Суворі реалії УПЛ. Пресслужба ЛНЗ офіційно повідомила про те, що матч 17-го туру між черкаською командою та Минаєм перенесено на пізніший термін.

Про причину такого рішення та нову дату гри в повідомленні не було ні слова, але її, причину, озвучив футбольний журналіст-блогер Володимир Звєров.

ЛНЗ ніби звертався з проханням до керівництва київського Динамо щодо проведення їх гри проти Минаю на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського у Києві, через те, що поле в Черкасах немає підігріву!

«Динамо відповіло, що у них сьомого числа матч з Металістом 1925, а 11-го гра з Оболонню. Що станеться з полем? Будь-який стадіон, але тільки не «Динамо» зі зрозумілої причини.

Після цього ЛНЗ домовився з Минаєм про перенесення матчу на весну», – розповів Звєров в ефірі своєї авторської програми на ютуб-каналі «ПРОФУТБОЛ Digital». 

Напередодні було перенесено також і гру 16-го туру УПЛ між Минаєм та Динамо. Спершу поєдинок призупинили через повітряну тривогу, а згодом відмінили, бо на арені в передмісті Ужгорода немає освітлення... 

  • Після 15-ти турів (14 зіграних матчів) Минай з шістьма балами в доробку, знаходиться на останньому, 16-му щаблі в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • ЛНЗ, завдяки перемозі в Одесі над Чорноморцем у 16-му турі (2:1), піднявся на одну сходинку догори. Команда Олега Дулуба має 20 очок та посідає дев'яте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.