Мудрик може стати жертвою трансферів Челсі: ексхавбек синіх назвав форварда, якого спробують купити лондонці

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
490
0 голосів
Мудрик може стати жертвою трансферів Челсі: ексхавбек синіх назвав форварда, якого спробують купити лондонці
Михайло Мудрик. Фото: Google
Колишній півзахисник Челсі Пет Невін, який виступав за синіх у 80-х роках минулого сторіччя, висловився щодо можливого продажу вінгера збірної України Михайла Мудрика та підписання форварда Наполі Віктора Осімхена.

Пет Невін вважає, що Челсі доведеться викласти кругленьку суму за якісного нападника.

«Нападники завжди коштують великих грошей, а Челсі вже витратив неймовірні кошти на гравців, які, ймовірно, не вартували того. Їм доведеться витратити ще більше, аби отримати нападника найвищого рівня». 

Колишній гравець синіх вважає, що лондонці спробують підписати нападника Наполі Віктора Осімхена.

«Ще кілька років тому я думав, що Віктор Осімхен – така людина, і я й досі так думаю. Вважаю, що саме його пробуватиме купити Челсі».

Ексхавбек вважає, що «аристократам» доведеться продавати гравців заради купівлі Осімхена, а також натякнув, що керівництво клубу може розлучитися з Михайлом Мудриком заради трансферу зірки Наполі.

«Багато команд були б зацікавлені у Мудрику! Я не кажу, що Челсі слід позбутися його, але Челсі доведеться когось продати, якщо вони хочуть отримати такого гарного нападника, як Осімхен», — сказав Невін у коментарі Daily Express.

  • Після поразки в грі з Манчестер Юнайтед у 15-му турі (1:2) Челсі з 19-ма очками в активі, як і раніше, посідає десятий щабель в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 13 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює українця в 45 мільйонів євро.