«Тренування мені нагадували дитячий садок»: колишній гравець Минаю порівняв Шарана та Любеновича

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
223
0 голосів
«Тренування мені нагадували дитячий садок»: колишній гравець Минаю порівняв Шарана та Любеновича
Дмитро Немчанінов. Фото: Минай
Уже колишній захисник Минаю Дмитро Немчанінов поділився думками про екснаставника ужгородської команди Володимира Шарана та діючого тренера закарпатського колективу Желько Любеновича.

Учора, 7 грудня, з’явилася новина про кадрову революцію у складі Миная. Спочатку закарпатський колектив покинув Володимир Шаран. Потім також пішли голкіпер Олександр Бандура, півзахисник Сергій Панасенко та інші футболісти.

Покинув Минай і захисник Дмитро Немчанінов, який в інтерв’ю для «Українського футболу» порівняв Шарана та діючого наставника закарпатців Желько Любеновича.

Колишній оборонець команди заявив, що вітчизняний фахівець більш серйозний, ніж його сербський колега.

«Це два абсолютно різних тренери. Богданович більш суворий, а Любенович нам в перший день сказав: «Я хочу, щоб у вас завжди на обличчях була усмішка». Тренування мені нагадували дитячий садок – всі посміхаються, сміються. Любенович хотів розкріпачити футболістів. Але я не можу сказати, що Богданович був якимось тираном і забороняв сміятися», — сказав гравець.

  • Немчанінов виступав за закарпатський колектив з літа минулого року і за цей період провів 43 матчі та віддав одну результативну передачу. 
  • Минай провів 15 матчів, набрав шість очок та посідає 16 місце в турнірній таблиці УПЛ.