Тренер Сандерленду зробив заяву, що стосується Русина: фахівець розповів про рішення клубу щодо нападника

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
870
0 голосів
Тренер Сандерленду зробив заяву, що стосується Русина: фахівець розповів про рішення клубу щодо нападника
Назарій Русин. Фото: ФК Сандерленд
Вже колишній головний тренер Сандерленда Тоні Моубрей, кольори якого захищає 25-річний український нападник Назарій Русин, розповів, чи буде клуб купляти ще одного форварда взимку.

Екстренер Сандерленда Тоні Моубрей, якого було звільнено четвертого грудня, розповів, чи збирається клуб взимку підписувати нового форварда.

«Не знаю, чи підпишемо ми нападника. Я просто треную команду. Звичайно, мене запитують, я сиджу на зборах, присвячених трансферам, але про січень ми ще не розмовляли. Думаю, клуб скаже мені: «У нас є Еліезер Маєнда, Русин, Луїш Емір та Мейсон Берстоу. Навіщо тобі ще один нападник?».

Спеціаліст очікував, що йому доведеться працювати до завершення сезону із тими нападниками, які є у розпорядженні.

«Гадаю, нам просто доведеться продовжувати працювати з ними. Ми показуємо їм їхні відео після кожної гри, щоб вони побачили, що можуть зробити краще. Вони тут, щоб навчатися та зростати, і, сподіваюся, вони стануть великими гравцями».

При цьому, на думку Моубрея, на сьогодні вищезгадані гравці не готові бути лідерами команди.

«Я не впевнений, що вони готові допомогти нам виграти такі матчі, як останній проти Міллволла (1:1). З нашим процентом володіння м’ячем мали вигравати 3:0. Зараз у нас немає такого нападника», – цитує колишнього тренера Sunderland Echo.

  • Нагадаємо, що Русин перебрався до Сандерленда із Зорі у вересні за 2,5 мільйона євро, підписавши угоду до 30 червня 2027 року;
  • В цій кампанії у дев’яти матчах він відзначився однією результативною передачею;
  • Сандерленд у Чемпіоншипі після 19 турів має в активі 27 очок та посідає дев’яту сходинку у таблиці.