Зоря не змогла обіграти Рух: луганська команда не знає смаку перемог вже вісім матчів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
326
0 голосів
Зоря не змогла обіграти Рух: луганська команда не знає смаку перемог вже вісім матчів
Ілля Квасниця. Фото: УПЛ
В останньому поєдинку 16-го туру української Прем'єр-ліги луганська Зоря та львівський Рух сильнішого не виявили, розійшовшись безгольовою нічиєю (0:0).

Футбол в Україні за умов справжньої зими результативністю не тішить. От і Зоря та Рух на припорошеному полі ужгородського стадіону «Авангард», який має освітлення – це дуже важливо (!) – за увесь перший тайм так і не спромоглися забити бодай один гол на двох.

Та й моментів луганчани і львів’яни особливо не створювали. Мав непоганий момент Ярослав Карабін, але…

Жвавіше команди заграли по перерві і один з лідерів Руха Ілля Квасниця мав забивати, однак опинившись першим на добиванні після удару Олексія Сича, переграти Олександра Сапутіна не зміг, зарядивши в поперечину з кількох метрів.

Зрештою, ті, хто в робочий понеділок виділив півтори з хвостиком години часу, аби насолодитися грою Зорі та Руха, так голів і не побачили.

Круте піке Зорі триває: команда Юрія Коваля не перемагає у восьми матчах поспіль у всіх турнірах. Востаннє луганчани вигравали аж 20 жовтня, коли на виїзді вдалося перемогти київську Оболонь (4:2). 

Україна. Прем'єр-ліга

Зоря – Рух 0:0 (0:0) 

  • Після 16-ти турів (13 зіграних поєдинків) Зоря має в активі лише 11 очок. Чинний бронзовий призер УПЛ займає передостанню, 15-ту сходинку в турнірній таблиці.
  • Рух продовжує займати п’ятий щабель з 25-ма очками в доробку.
  • У наступному турі Зоря на виїзді зіграє проти криворізького Кривбаса. Поєдинок заплановано на 9 грудня. Гра у Кривому Розі має розпочатися о 15:00.
  • Львів'яни у заключній грі 2023 року, на виїзді зіграє проти полтавської Ворскли. Матч має відбутися 10 грудня. Старт гри заплановано на 13:00.