«Найоптимальніший варіант − перенесення на весну»: менеджер Минаю розповів, коли може відбутися гра з Динамо

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
306
0 голосів
«Найоптимальніший варіант − перенесення на весну»: менеджер Минаю розповів, коли може відбутися гра з Динамо
Олександр Бандура та Віталій Буяльський, фото: Динамо
Медіаменеджер Минаю Мирослав Небесник висловився про рішення перенести поєдинок чемпіонату України з Динамо.

Медіаменеджер Минаю розповів, коли може відбутися матч з Динамо, який було перенесено.

«Дедлайн був о 14:30. Якщо до цього часу не буде відбою повітряної тривоги, то буде прийняте рішення про припинення поєдинку та перенесення його. Пролунав відбій о 14:36. Відповідно, на шість хвилин пізніше. Ми не змогли зійтись на тому, щоб матч таки дограти. Футболісти Динамо просто переодяглися та залишили стадіон.

Що далі? Далі рішення буде приймати УПЛ. Найоптимальніший варіант − це перенесення поєдинку на весняну частину чемпіонату. Був варіант дограти поєдинок завтра. Завтра й погодні умови будуть простішими. Однак за календарем у Динамо матчі 7 та 11 грудня. Минай пропонував змістити ці поєдинки вперед на один день, але тоді будуть проти ті клуби, з якими грає Динамо», − цитує Небесника телеграм-канал «УПЛ ТБ».

  • Після 15-ти турів (12 зіграних матчів), Динамо має в активі 22 очки та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Минай з шістьма балами в доробку знаходиться на останньому, 16-му місці.
  • В наступному турі кияни вдома зіграють проти Оболоні. Поєдинок заплановано на 11 грудня. На тижні Динамо також зіграє перенесений матч третього туру проти Металіста 1925 7 грудня. 
  • Минай 9 грудня зіграє проти ЛНЗ в УПЛ.