Після феєричного матчу в Лізі чемпіонів: колишня зірка Арсеналу жорстко потролив Зінченка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1805
0 голосів
Після феєричного матчу в Лізі чемпіонів: колишня зірка Арсеналу жорстко потролив Зінченка
Граніт Джака та Олександр Зінченко. Фото: Google
Колишній опорний півзахисник лондонського Арсеналу Граніт Джака нестандартно привітав Олександра Зінченка з перемогою «канонірів» над Лансом в Лізі чемпіонів (6:0).

В поєдинку п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів Арсенал розтрощив французький Лансом з рахунком 6:0 та достроково забезпечивши собі місце у плей-оф ЛЧ.

Олександр Зінченко вийшов на поле у стартовому складі команди Мікеля Артети, але, відігравши перший тайм, поступився місцем на полі Якубу Ківьору.

Вже після гри, в якій забило шість різних гравців Арсенала, але не Зінченко, нажаль, наш співвітчизник зробив у Instagram наступний допис:

«Далі - більше!» — коротко прокоментував перемогу над Лансом Зінченко.

Колишній одноклубник українця Граніт Джака, не пройшов повз допис і залишив свій вогняний коментар.

«Ти взагалі грав?» — іронічно запитав албанець.

  • За тур до завершення групового турніру ЛЧ Арсенал із 12 очками достроково виграв групу В. ПСВ із восьми балами іде другим, Ланс йде третім маючи п’ять очок, у четвертої Севільї – два пункти.
  • Наступну зустріч у рамках ЛЧ команда Мікеля Артети проти голландського ПСВ. Поєдинок заплановано на 12 грудня. Початок гри в з Ейндховені о  19:45.
  • Після перемоги над Брентфордом в 13-му турі АПЛ (1:0) Арсенал має 30 очок. «Каноніри» скористались осічкою Манчестер Сіті (1:1 з Ліверпулем) та скочили на перший щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Мікеля Артети вдома прийматиме Вулвергемптон. Поєдинок заплановано на 2 грудня. Початок гри у Лондоні о 17:00.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 18-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.