Жирона – Валенсія: аналітики назвали фаворита матчу Ла Ліги за участі Довбика, Циганкова і Яремчука

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
425
0 голосів
Жирона – Валенсія: аналітики назвали фаворита матчу Ла Ліги за участі Довбика, Циганкова і Яремчука
Артем Довбик на тренуванні Жирони. Фото: Google
2 грудня буде зіграно поєдинок 15-го туру іспанської Ла Ліги між Жироною та Валенсією. Букмекери вже визначилися зі своїм фаворитом на гру, де мають шанс зіграти одразу три українські легіонери.

В суботу, 2 грудня, о 15:00, у Жироні на стадіоні «Монтіліві» відбудеться поєдинок 15-го туру іспанської Ла Ліги між місцевою одноіменною командою та Валенсією, який стане українським дербі.

Кольори Жирони захищають форвард національної збірної України Артем Довбик та вінгер команди Сергія Реброва Віктор Циганков, а за Валенсію виступає центральний нападник головної команди країни Роман Яремчук.

Аналітики букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд Мічела Санчеса та Рубена Барахи на успіх і визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це колектив з Каталонії.

Коефіцієнти на матч Жирона – Валенсія:

  • Перемога Жирони – 1.71
  • Нічия – 4.05
  • Перемога Валенсії – 5.10

Також букмекери вважають, що поєдинок має бути результативним. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» коефіцієнт складає – 1.86.

  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 14 поєдинків: сім голів, шість результативних передач.
  • Віктор Циганков в поточному сезоні провів за Жирону 13 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • В поточному чемпіонаті Роман Яремчук провів за Валенсію дев'ять поєдинків: без результативних дій.