«Сказав, що помираю»: у тренера Циганкова та Довбика були серйозні проблеми – шокуючі деталі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
412
0 голосів
«Сказав, що помираю»: у тренера Циганкова та Довбика були серйозні проблеми – шокуючі деталі
Мічел Санчес. Фото: Google
Головний тренер іспанської Жирони Мічел Санчес відверто розповів, що мав серйозні психологічні проблеми, які він пережив у 2018 році, коли тренував Райо Вальєкано.

Мічел розповів про психологічні проблеми, які він пережив п'ять років тому. Тоді теперішній головний тренер Жирони очолював мадридський Райо Вальєкано, який зумів підняти з Сегунди до Ла Ліги (Прімери).

«У мене була глибока депресія. У мене стався приступ паніки, після виходу команди в Ла Лігу. Я взяв відпустку і попросив дружину відвести мене до лікаря, я їй сказав, що помираю. 

Я провів три роки з психологом та психіатром. Зараз я намагаюся контролювати свої емоції, щоб такого більше не повторилось», – розповів Мічел в інтерв’ю порталу archysport.

  • Після перемоги над Райо Вальєкано в 13-му турі Ла Ліги (2:1) Жирона має в активі 34 очки та посідає перше місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, випереджаючи мадридський Реал на два очки.
  • В наступному турі команда Мічела Санчеса вдома прийматиме Атлетік з Більбао. Поєдинок заплановано на 27 листопада. Початок гри о 22:00.
  • Віктор Циганков провів за Жирону в поточному сезоні 12 поєдинків: два голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця в 22 мільйони євро.
  • Артем Довбик за каталонську команду в сезоні 2023/2024 наразі відіграв 14 поєдинків: сім голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 15мільйони євро.