«Мені незрозуміло, чому його не залишили у Динамо»: розкрито ім’я відомого гравця, якого втратили біло-сині

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
794
0 голосів
«Мені незрозуміло, чому його не залишили у Динамо»: розкрито ім’я відомого гравця, якого втратили біло-сині
Микита Бурда. Фото: ФК Колос
Колишній півзахисник Динамо Павло Оріховський, який зараз виступає за Колос, вважає, що біло-сині дарма відпустили з команди захисника Микиту Бурду.

Ексхавбек Динамо Павло Оріховський, який нині виступає за Колос, в інтерв'ю сайту «Український футбол» компліментарно висловився про свого партнера по команді захисника Микиту Бурду.

«Я завжди вважав та продовжую вважати Микиту дуже сильним захисником. Так, його мучили постійні травми останніми роками. Проте він володіє багатьма якостями. Він добре читає гру, розпочинає атаки, має хороший перший дотик та пас, вміло діє у повітрі та захисті. Можу довго перераховувати».

На думку футболіста, кияни дарма відпустили свого вихованця.

«Мені незрозуміло, чому його не залишили у Динамо. Можливо, були якісь підводні камені, можливо, непорозуміння із тренерським штабом. Він би допоміг команді. Бурда – захисник високого рівня», – сказав Оріховський.

  • Нагадаємо, що Оріховський також є вихованцем Динамо та належав клубу з 2010 по 2019 рр. За першу команду провів сім матчів, у яких забив один гол та віддав одну результативну передачу;
  • В цьому сезоні він провів за Колос сім ігор, забивши один гол та віддавши дві гольові передачі;
  • Бурда був у структурі киян з 2011 по 2023 рр. У 95 поєдинках за основу він забив сім голів та оформив два асисти;
  • Влітку Динамо відпустило Бурду в Колос на правах вільного агента. Там він у 13 зустрічах відзначився одним голом та одним асистом.