Зоря розгромно програла Генту та втратила шанси на плей-оф ЛК: відео голу престижу та шокуючих помилок

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
340
0 голосів
Зоря розгромно програла Генту та втратила шанси на плей-оф ЛК: відео голу престижу та шокуючих помилок
Радість гравців Гента. Фото: Google
В поєдинку п'ятого туру групового етапу Ліги конференцій луганська Зоря поступилась на виїзді бельгійському Генту (1:4). Команда Юрія Коваля програла третю поспіль гру в єврокубках.
  • Зоря вп'яте не змогла вийти з групи єврокубкового турніру, команда ще жодного разу не грала в плей-офф євротурніру.

Знаючи результат матчу між Брейдабліком та Маккабі (1:2), Гент не мав наміру відпускати ізраїльтян у відрив, а тому розпочав поєдинок проти Зорі дуже активно.

Стартовий натиск «мужики» стримали, але нічого не зуміли зробити з прудконогим Маліком Фофана: 18-річний нападник виконав сольний прохід ледь не від центру поля і з-за меж штрафного майданчика чітко та точно пальнув м'ячем у правий нижній кут, немов кулею в більярдну лузу.

По перерві Гент перевагу дуже швидко подвоїв вже в першій же своїй атаці: сенегалець Ноа Фадіга прострілив з правого фланку і його удар підкорегував чітко в кут своїх воріт Арсеній Батагов...

Фактично вбив інтригу Орбан, але не Віктор, а Гіфт. 21-річного нігерійця ніхто не опікав у центрі штрафного і він спокійно прийнявши пас та розстріляв Микиту Турбаєвського.

Окремий «привіт» Ігорю Снурніцину, який просто махнув повз м'яч і дав виконати простріл Фадіга. Зоря пропустила три голи у третьому поспіль матчі в Лізі конференцій.

Та й на цьому Гент не зупинився і Омрі Гендельман й вчетверте пробив Турбаєвського. Питань до захисників Зорі знову чимало. 

Але Зоря не була б сама собою, якби бодай один, але не забила гол у відповідь: Денис Нагнойний з відчаю вдарив з-за меж карної зони і Даві Роф відверто спіймав ґаву.

▶️ Відео всіх голів в поєдинку Гент – Зоря дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Ліга конференцій

Гент (Бельгія) – Зоря (Луганськ, Україна) 4:1 (1:0)

Голи: Фофана, 20, Батагов, 49, автогол, Орбан, 55, Гендельман, 75 – Нагнойний, 82.

  • Після перемоги над Зорею Гент має в активі 13 очок та очолює квартет В, випереджаючи на один пункт ізраїльський Маккабі з Тель-Авіва. 
  • Команда Юрія Коваля з чотирма очками, як і раніше, знаходиться на третьому щаблі. Луганчани після сьогоднішнього фіаско втратили навіть математичні шанси на прохід до плей-оф ЛК.
  • В останньому турі групового турніру Ліги конференцій Зоря на умовно домашньому полі в польському місті Люблін прийматиме ісландський Брейдаблік.
  • Поєдинок заплановано на 14 грудня. Початок матчу о 22:00. 
  • Гент в турі номер шість на виїзді зіграє проти ізраїльського Маккабі з Тель-Авіва. 
  • Поєдинок заплановано на 14 грудня. Початок гри о 22:00 за київським часом.