Турнірна таблиця Зорі у Лізі конференцій: Шахтар – єдина українська команда, яка весною зіграє у єврокубках

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
578
0 голосів
Турнірна таблиця Зорі у Лізі конференцій: Шахтар – єдина українська команда, яка весною зіграє у єврокубках
Гравці Зорі. Фото: Google
Сьогодні, 30 листопада, відбувся поєдинок п’ятого туру групового раунду Ліги конференцій у квартеті В. Зоря зустрілася з Гентом у виїздному матчі (1:4).

Підопічні Юрія Коваля на стадіоні «KAA Gent Arena» у бельгійському місті Гент поступилися однойменній команді з рахунком 1:4 та втратили шанси на весняну частину турніру.

У другому матчі групи Брейдаблік програв Маккабі з Тель-Авіва (1:2).

Турнірна таблиця групи В

Після п’яти турів одноосібним лідером нашого квартету залишається Гент, який набрав 13 очок. Маккабі з 12-ма балами в активі йде на другому щаблі. Зоря з чотирма очками займає третю сходинку у групі, на якій і завершить цьогорічний розіграш групового етапу Ліги конференцій. Брейдаблік без жодного очка йде останнім у групі.

Бельгійська та ізраїльська команди продовжуватимуть боротьбу за титул в раунді плей-оф.

Календар наступних матчів

  • 14.12 Зоря – Брейдаблік 
  • 14.12 Маккабі Т-А – Гент

Відзначимо, що у весняній частині єврокубків від України точно зіграє Шахтар. Якщо «гірники» 13 грудня переможуть Порту, то будуть виступати у Лізі чемпіонів. Нічия чи програш залишать донецьку команду на третій позиції, яка дасть їй путівку в стикові матчі Ліги Європи.

  • Нагадаємо, що команда, яка посяде перше місце у групі, отримає путівку до 1/8 фіналу Ліги конференцій.
  • Колектив, який фінішує другим у своєму квартеті, зіграє стиковий матч за вихід до 1/8 фіналу з однією з команд, яка посяде третє місце в групі Ліги Європи.