Дружина Бєсєдіна показала, де відпочиває після чемпіонського сезону ексфорварда Динамо: гаряче фото з курорта

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
570
0 голосів
Дружина Бєсєдіна показала, де відпочиває після чемпіонського сезону ексфорварда Динамо: гаряче фото з курорта
Артем Бесєдін та Радміла Карафетова. Фото: Google
Дружина колишнього форварда київського Динамо Артема Бєсєдіна, Радміла Карафетова, показала на фото, як відпочиває на Мальдівах. Нападника казахстанського Ордабаси та її чоловіка на світлинах не було.

Артем Бєсєдін провів насичений сезон у Казахстані, де встиг виграти з Ордабаси чемпіонат країни, але програв у фіналі національного кубку.

Колишній нападник київського Динамо зараз у відпусці, а тому, можливо, разом із дружиною Радмілою Карафетовою вирушив на заслужений відпочинок. Кохана форварда вже опублікувала фото з Мальдів у інстаграмі.

Відзначимо, що самого футболіста на світлинах немає, тому ми не можемо стверджувати, що гравець знаходиться на дорогому курорті разом з Карафетовою.

  • Нагадаємо, що Артем Бесєдін та Радміла Карафетова виховують чотирьох дітей. У Карафетової двоє старших дітей від попередніх стосунків – дочка Божена та син Дамір, а також двоє дітей від Артема – дочка Кароліна та син Домінік.
  • Бєсєдін став гравцем Ордабаси влітку 2023 року, покинувши київське Динамо на правах вільного агента.
  • 27-річний нападник у нинішньому сезоні зіграв у десяти матчах, забивши два голи. Його контракт розрахований до кінця 2024 року.
  • Команда українця поступилася в фіналі місцевого Кубка.