«Є куди рости та є чого прагнути»: гендиректор Металіста – про відхід Едмара та суддівство в УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
250
0 голосів
«Є куди рости та є чого прагнути»: гендиректор Металіста – про відхід Едмара та суддівство в УПЛ
Андрій Недєлін. Фото: Google
Генеральний директор харківського Металіста 1925 Андрій Недєлін оцінив виступ команди у першій частині сезону, прокоментував рівень суддівства в УПЛ та розповів про відхід Едмара.

Андрій Недєлін оцінив виступ команди у першій частині сезону та прокоментував рівень суддівства в УПЛ:

«Не вдалося досягти тих позицій в турнірній таблиці, про які ми мріяли та до яких ми прагнемо, які ми ставили собі за мету. Не в останню чергу, через низку суддівських помилок, ми не добрали певну кількість очок. Але загалом, нормальний виступ команди. Є куди рости та є до чого прагнути. Навесні намагатимемося покращувати свої позиції в турнірній таблиці».

Генеральний директор харківського Металіста 1925 розповів про відхід Едмара:

«Структурно міцні клуби відрізняються тим, що, умовно, відхід однієї людини не може похитнути міцну конструкцію, розбалансувати механізм. Ми з великою повагою ставимося до роботи Едмара й вдячні за все, що він зробив для клубу, українського футболу та України», – заявив Недєлін в коментарі для клубного сайту.

  • Едмар очолював Металіст 1925 з жовтня 2022 року та провів на своїй посаді 37 матчів: дев'ять перемог, 14 нічиїх та 14 поразок.
  • Наразі харківська команда під керівництвом Олега Голодюка посідає 11 сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 15 очок за 14 турів.
  • В наступному матчі 3 грудня Металіст 1925 зіграє проти донецького Шахтаря.