Шахтар офіційно назвав ім’я нового тренера: фахівець вже приєднався до команди у Гамбурзі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
532
0 голосів
Шахтар офіційно назвав ім’я нового тренера: фахівець вже приєднався до команди у Гамбурзі
Єрун Схепенс. Фото: ФК Шахтар
Маріно Пушич продовжує збільшувати свій тренерський штаб. Наставник Шахтаря запросив до своєї команди 30-річного нідерландця Єруна Схепенса.

Шахтар на своєму порталі повідомив про поповнення у тренерському штабі Маріно Пушича. Боснійський спеціаліст укомплектував свою команду 30-річним нідерландським фахівцем Єруном Схепенсом, який став асистентом головного тренера команди.

За повідомленням пресслужби «гірників», Схепенс вже приєднався до Шахтаря у Гамбурзі і допомогатиме Пушичу в матчі Ліги чемпіонів проти Антверпена, який пройде 28 листопада.

Термін угоди 30-річного спеціаліста в донецькому клубі не розкрили, але за повідомленням нідерландських ЗМІ, Єрун уклав півторарічний контракт з можливістю подовження ще на рік.

  • У послужному списку нідерландця робота виключно на Батьківщині: головним тренером юнацьких команд ВВВ-Венло, а також у тренерському штабі основи клубу в сезоні 2021/2022.
  • Останньою посадою Схепенса була робота асистентом тренера у нідерландській Фортуні.
  • Перед матчем з Антверпеном «гірники» мають у своєму активі шість очок після чотирьох турів та у разі перемоги в Німеччині можуть гарантувати собі як мінімум участь у стикових матчах плей-оф Ліги Європи.
  • Схепенс – не єдиний представник молодого покоління у тренерському штабі Пушича. Раніше Шахтар законтрактував 28-річного бельгійця Роеля Тамбера.