Шахтар отримає нового тренера: названо фахівця, який буде присутнім вже на матчі Ліги чемпіонів з Антверпеном

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
4871
0 голосів
Шахтар отримає нового тренера: названо фахівця, який буде присутнім вже на матчі Ліги чемпіонів з Антверпеном
Єрун Схейпенс. Фото: Getty Images
Маріно Пушич продовжує доукомплектацію свого тренерського штабу. За повідомленням нідерландських медіа, наставник Шахтаря взяв собі у помічники асистента тренера місцевої Фортуни Єрун Схейпенс.

Керманич Шахтаря Маріно Пушич найближчим часом отримає підсилення свого тренерського штабу у вигляді асистента тренера нідерландської Фортуни Єруна Схейпенса.

За повідомленням порталу Soccernews, «гірники» досягли домовленості з клубом з Сіттарда про перехід 30-річного спеціаліста. Схейпенс укладе з Шахтарем півторарічний контракт з можливістю подовження ще на сезон.

  • У послужному списку нідерландця робота виключно на Батьківщині: головним тренером юнацьких команд ВВВ-Венло, а також у тренерському штабі основи клубу в сезоні 2021/2022.
  • З Фортуною ж Схейпенс співпрацює з липня 2022 року, з якою уклав дворічний контракт.
  • Шахтар проведе наступний матч 28 листопада у Гамбурзі проти бельгійського Антверпена в рамках Ліги чемпіонів.
  • «Гірники» мають у своєму активі шість очок після чотирьох турів та у разі перемоги в Німеччині можуть гарантувати собі як мінімум участь у стикових матчах плей-оф Ліги Європи.
  • Схейпенс – не єдиний представник молодого покоління у тренерському штабі Пушича. Раніше Шахтар законтрактував 28-річного бельгійця Роеля Тамбера.