Шевченко офіційно дізнався вирок КДК УАФ: деталі резонансної справи українського футболу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1189
0 голосів
Шевченко офіційно дізнався вирок КДК УАФ: деталі резонансної справи українського футболу
В’ячеслав Шевченко (в центрі). Фото: ФК Діназ
Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу ухвалив рішення відсторонити нападника Діназу В’ячеслава Шевченка від участі у змаганнях на шість місяців за застосування фізичної сили до офіційної особи матчу.

КДК УАФ прийняв рішення дискваліфікувати нападника Діназу В’ячеслава Шевченка на шість місяців.

Про це повідомила пресслужба УАФ за результатами останнього засідання Комітету.

«Розглянувши матеріали КДК УАФ відсторонив футболіста ФК Діназ (Вишгород) В. Шевченка від участі у змаганнях на 6 (шість) місяців (за застосування фізичної сили до офіційної особи матчу», – сказано у заяві організації.

4 листопада, під час матчу Гірник-Спорт – Діназ (2:0) у 15-му турі Першої ліги 38-річний форвард гостей Шевченко дозволив собі застосувати силу до арбітра Василя Файди.

На 64-й хвилині зустрічі суддя показав червону картку Шевченку, однак той був незгоден із таким рішенням та перед тим, як покинути поле, головою вдарив арбітра у груди.

Відео моменту вилучення та нападу Шевченка на Файду

  • Зазначимо, що Шевченко в цьому сезоні провів за Діназ 11 матчів, у яких забив три голи;
  • Команда з Вишгорода завершила виступи в групі B Першої ліги на останньому десятому місці в турнірній таблиці. В активі команди 13 очок після 18 зустрічей. Діназ навесні боротиметься за збереження прописки в групі вибування.